Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

VI ÄR KHONUNG


Khonung - eller Klevås Honung som det står för - är ett familjeföretag och drivs oss: Thomas och Eva Klevås via bolaget Klevås Consulting AB. All honung som vi säljer är svensk, självklart utan tillsatser och noggrant kontrollerad. Biodlingen är hanterad efter ekologiska principer och vi använder inga otillåtna bekämpningsmedel. Vi strävar alltid efter att ha långsiktig hållbarhet i fokus genom hela vår verksamhet.

Ambitionen med Khonung är att leverera svensk honung som uppfyller högsta möjliga krav både på smak & kvalitet. Våra kunder är alltifrån privatpersoner och företag till återförsäljare och restauranger såväl lokalt som över hela Sverige och ut i Europa.


Thomas och Eva på plats vid den första större bigården för Khonung, en bigård som finns vid Kalkbrottet i Limhamn intill området där de också bor med sina 2 barn.


Kontor, försäljning & avhämtning

Vi finns på Hammars parkväg 35 i Limhamn för den som vill köpa honung, hämta sin onlinebeställning på plats eller bara komma förbi och prova våra produkter. Vi ligger strax intill Malmö Brukshundsklubb och inte långt från vägen som går ner till Luftkastellet vid Öresundsbron. Sväng ner från Kalkbrottsvägen vid Mattsons Handelsträdgård och fortsätt ner till vändzonen så har du hittat rätt. 


Välkomna in genom den gula dörren på nummer 35 för att uppleva vår underbara honung om du inte gjort det ännu!